Nova vest
Tenis

Subota, 06.06.2020.

18:04

"Palim TV i vidim da Kirjos 'uništava' Nadala, a 24 časa pre toga je bio 'razbijen' u izlasku"

Svim ljubiteljima tenisa je opšte poznato da između Rafaela Nadala i Nika Kirjosa ne vladaju dobri odnosi.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Graham Denholm/Getty Images

Kirjos je Špancu, osvajaču 19 Grend slem titula, tokom karijere zadavao dosta problema, ali Nadal trenutno vodi sa 5-3 u međusobnim okršajima.

Australijski teniser je nedavno bio gost u podkastu svog prijatelja, komičara Elioa Lounija, gde se prisetio duela sa Rafom iz Sinsinatija 2017. godine.

Nik je tada pobedio Rafu sa 6:2, 7:5, a Louni je tada bio u "ekipi" Australijanca.

"Sećam se da sam bio u hotelskoj sobi. Bio sam kao fetus, leš. Upalio sam TV i video tebe kako 'uništavaš' Rafaela Nadala na betonu - nisam mogao da verujem",
prisetio se Louni i nastavio:

"Rekao sam ortaku, 'Ne mogu da verujem da Nik ovo radi. Ne samo što razbija jednog od najboljih igrača na svetu, ali on je bio u izlasku sa nama pre manje od 24 sata, prepijan'... Ja ne razumem kako možeš da igraš tenis na tom nivou nakon što si veče pre toga radio to što si radio u izlasku. Kako to uspevaš?".

Kirjos je objasnio šta se tada desilo.

"Izašli smo, dobro smo se proveli. Mislim da smo se dosta napili. I onda, dan i po kasnije kada sam video žreb, video sam da moram da igram protiv Rafaela Nadala. Samo sam izašao na teren i bio u fazonu da ću igrati iz sve snage. Znao sam da ne mogu baš da se krećem jer sam verovatno i dalje bio mamuran, tako da sam znao da ću morati da serviram iz sve snage, da igram izuzetno agresivno", prisetio se Kirjos.

Podsetimo, Kirjos je tek treći teniser, posle Dominika Hrbatija i Lejtona Hjuita, koji je uspeo da pobedi sve članove "velike trojke" u prvim međusobnim susretima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d