Nova vest
Tenis

Petak, 05.06.2020.

16:52

Đoković trenirao na centralnom terenu, imao je društvo FOTO

NAJBOLJI teniser sveta Novak Đoković odradio je trening na centralnom terenu, na stadionu gde će se odigrati mečevi "Adria Tour" od 12. do 14. juna.

Izvor: SS

Autor: SS

Đoković trenirao na centralnom terenu, imao je društvo FOTO
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Društvo mu je pravio Damir Džumhur, prvi nosilac TSS Tour-a, takmičenja koje će da prethodi glavnom događaju za vikend.

Teniser iz Sarajeva će pokušati da obezbedi mesto uz Đokovića, Tima, Zvereva, Dimitrova i druge zvezde svetskog tenisa.

Radovi na tribinama su još u toku, ali sve će biti spremno za veliki sportsko-humanitarni događaj.

Organizatori najavljuju da će publika moći da uživa u majstorskim potezima svetskih asova, ali i u dubl mečevima, egzibicionim duelima, zabavnom programu, koncertima.

Koliko je veliko interesovanje javnosti za "Adria Tour" svedoči podatak i da je danas za svega par minuta rasprodat još jedan kontigent od 1.000 kompleta ulaznica.

Na blagajnama Ticket Visiona i putem sajta Tickets.rs redovi su stvoreni od ranih jutarnjih sati, a putem sajta je u svakom trenutku od 10h bilo preko 2000 ljudi.

Za one koji nisu uspeli da obezbede kartu pozitivna okolnost je što će ulaz u kompleks na TC Novak biti besplatan za sve tokom turnira.

Samim tim, ljubitelji sporta moći će da osete deo atmosfere "Adria Tour", da uživaju u programima "teniskog sela" na Dorćolu po uzoru na najveće ATP turnire.

Takođe, moći će da prate mečeve na velikim ekranima koji će biti postavljeni po teniskom centru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d