Nova vest
Tenis

Petak, 05.06.2020.

10:33

Đoković: Jelena Janković se vraća tenisu! VIDEO

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, otkrio je veliku vest u Jutarnjem programu televizije Prva.

Izvor: PT

Autor: PT

Đoković: Jelena Janković se vraća tenisu! VIDEO
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Srpski teniser pričao je predstojećem spektaklu Adrija turu koji će se održati u Beogradu, Zadru, Banjaluci i Podgorici.

"Sa velikim zadovoljstvom najavljujem Jelenu Janković koja će se vratiti na teniski teren posle više od dve godine", rekao je Đoković.

Jankovićeva se posle toga video pozivom na kratko uključila u program i rekla:

"Ćao Nole uskoro krećem za Beograd. Hvala ti puno što si me zvao da budem deo spektakla. Pozdrav svima i vidimo se u Beogradu".

Jelena i Novak će zajedno naći na terenu (miks dubl), uz Olgu Danilović, našu najbolju mladu teniserku, Nenada Zimonjića, jednog od najuspešnijih dubl igrača u istoriji tenisa, ali društvo će im praviti brojni drugi gosti iznenađenja.

Turnir u Beogradu igraće se na terenima TC Novak (13/14. jun), potom se seli u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banjaluku (3/4. jul).

Jelena Janković poslednji meč odigrala je na US openu 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d