Nova vest
Tenis

Utorak, 19.05.2020.

20:12

Tim osuo paljbu po kritičarima: Ne radim to zbog svog imidža

Austrijski teniser osvrnuo se na kritike koje je dobio povodom stava o pomoći slabije rangiranim kolegama.

Izvor: LN

Autor: LN

Tim osuo paljbu po kritičarima: Ne radim to zbog svog imidža
Photo by Buda Mendes/Getty Images

Tim je prethodno izjavio da ne želi da finansijski pomogne određenim teniserima jer ne smatra da pojedinic to zaslužuju.

Treći teniser planete je zbog toga dobio i kritike od malo poznate teniserke Ines Ibu, koja je napravila video-prilog koji je obišao svet.

"Nisam pogledao ceo video, ali sam video šta je rekla. Problem je što niko nije pročitao ceo intervju koji sam dao. Sve novine i portali su dali neke naslove, što nije fer. Da su ljudi pričotali sve, ne bi se o tome pričalo u ovakvom maniru", rekao je Tim.

Finalista Australijan opena je istakao da on već pomaže određenim igračima.

"Kao što sam rekao, mnogi igrači zaslužuju da dobiju podršku, bez sumnje, ali ja želim da mogu sam da biram kome želim da pomognem i ne želim da me neko tera da bilo kome dajem novac. Već pomažem mladim igračima u Austriji, juniorima. Nikada nisam pričao o tome javno jer to ne radim zbog sopstvenog imidža. To radim jer oni to zaslužuju i ja to želim", jasan je Tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve