Nova vest
Tenis

Sreda, 26.02.2020.

10:08

Meksikanci izviždali Kirjosa: Iskreno, boli me k***c VIDEO

Australijanac Nik Kirjos povukao se sa turnira u Akapulku zbog problema sa zglobom ruke, zbog čega je dobio zvižduke sa tribina.

Izvor: B92

Autor:B92

Meksikanci izviždali Kirjosa: Iskreno, boli me k***c VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell)

Branilac titule je napustio teren već u prvom kolu nakon što je izgubio prvi set od Francuza Iga Embera sa 6:3.

Prilikom napuštanja stadiona publika mu je zviždala, a on je to prokomentarisao u svom maniru.

"Nisam zdrav, pokušao sam da igram, trudio sam se, pričao sa novinarima, pomagao. Pokušavao sam da ponudim navijačima malo tenisa, ali oni su nezahvalni, tako da me iskreno boli k**ac", rekao je Kirjos na konferenciji za medije na koju je došao sa ledom na zglobu.

Kirjos, koji je pre 12 meseci osvojio Akapulko, tražio je medicinsku pomoć tokom prvog seta. Javio je treneru da će se povući, što je i uradio četiri gema kasnije.

Australijanac se žali na povredu od Australijan opena gde je igrao četvrto kolo prošlog meseca.

"Imam problema sa zglobom poslednjih nekoliko nedelja. Posle AO sam uzeo nedelju i po dana slobodno, a onda sam opet počeo da udaram lopticu. Počeo sam da osećam zglob, nisam igrao prošle nedelje u Delrej Biču. Ipak sam došao ovde, mislio sam da ću moći da igram, ali moj zglob nije bio spreman. Osetio sam to prilikom svakog bekhenda. Nakon sjajne prošle godine, bilo mi je teško što moram da se povučem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve