Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 24.02.2020.

09:19

Srbi na Nadalovom putu u Akapulku

Dvojica srpskih tenisera nastupiće na turniru iz Serije 500 u Akapulku.

Izvor: LN

Autor: LN

Srbi na Nadalovom putu u Akapulku
Photo by Ashley Vlotman/Gallo Images/Getty Images

Turnir u Meksiku će se igrati paralelno sa turnirom u Dubaiju, a na njemu će nastupiti Miomir Kecmanović i Dušan Lajović.

Kecmanovi će imati težak zadatak na startu, pošto će njegov protivnik biti Australijanac Aleks de Minor koji se oporavio od povrede posle izuzetnog starta sezone (ponedeljak).

Lajović u prvom kolu za protivnika ima Amerikanca Stiva Džonsona, kojeg će pokušati da pobedi i što pre zaboravi deo sezone na šljaci na kojem nije imao uspeha (utorak).

Prvi nosilac turnira biće Rafael Nadal, koji će igrati protiv Pabla Anduhara u prvom kolu (utorak), a u drugom će se sastati sa boljim iz Kecmanovićevog duela.

Španac potencijalno može do dva duela sa Srbima u dva kola, pošto mu je projektovano četvrtfinale upravo protiv Lajovića, ukoliko Dušan savlada Džonsona i Kvona/Opelku.

Sten Vavrinka svoj deo turnira počinje od Frensisa Tijafoa, Nik Kirjos se sastaje sa Igom Amberom, Saša Zverev igra protiv Džordana Tompsona...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

13 h

U fokusu

Vidi sve