Nova vest
Tenis

Subota, 22.02.2020.

19:19

Poraz Tima u Riju od 128. igrača sveta

Četvrti teniser sveta Dominik Tim poražen je od Đanluke Magera u četvrtfinalu ATP turnira kategorije 500 u Rio de Žaneiru.

Izvor:

Autor:

Poraz Tima u Riju od 128. igrača sveta
Photo by Buda Mendes/Getty Images

Italijanski teniser, trenutno 128. igrač sveta, savladao je finalistu Australijan Opena posle dva odigrana seta – 7:6 (4), 7:5.

Mager i Tim su svoj meč počeli u noći između petka i subote, ali je zbog kiše prekinut i nastavljen je u subotu popodne.

Italijan je napravio brejk u četvrtom gemu, ali je posle spašene četiri brejk lopte ispustio svoj servis u sedmom gemu i otišlo se u taj-brejk, gde je Mager napravio dva mini-brejka i stigao do prednosti.

Drugi set prekinut je pri rezultatu 2:1 za Magera i uz brejk prednosti, koji je održavao sve do deset gemova, kada je servirao za pobedu, ali je ispustio svoj servis.

Međutim, već u narednom pravi brejk i dobrim servis gemom stiže do pobede.

U polufinalu igraće protiv Mađara Atile Balaža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

10 h

U fokusu

Vidi sve