Nova vest
Tenis

Petak, 14.02.2020.

13:55

"Voleo bih Srbiju, onaj koji izgubi moraće da trpi 'maltretiranje' na Vimbldonu"

Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević rekao je da bi voleo da Srbija prođe baraž za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Izvor: PT

Autor: PT

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Naša reprezentacija nije uspela da se plasira na EURO putem kvalifikacija i poslednju šansu će imati u baražu.

Srbija će u polufinalu igrati u Oslu protiv Norveške (26. mart), dok bi u potencijalnom finalu igrala u Beogradu protiv boljeg iz susreta Škotska – Izrael (31. mart).

Ivanišević, koji je u stručnom štabu Novaka Đoković, u velikom intervjuu za "Jutarnj.hr" pričao je o mnogim stvarima, a između ostalog bio je pitan i za EURO.

"Voleo bih da se Srbija kvalifikuje i da nam dođu u grupu. Gde ćeš bolje da svi zajedno odemo na utakmicu. Naravno da će onaj koji izgubi morati da trpi 'maltretiranje' ceo Vimbldon. Ali to tako ide. A više od svega bih volio da zajedno izbacimo Englesku. Kad se napali taj balkanski mentalitet, pa Hrvatska i Srbija prođu dalje, a Englezi izvise…", rekao je Ivanišević.

Ukoliko Srbije prođe sve prepreke u grupi će igrati sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom.

Ivanišević je prokomentarisao i meč sa Engleskom u prepoznatljivom tonu.

"Joj kako bih se Englezima napio krvi. Bilo bi spektakularno. Ulepšalo bi mi boravak u Engleskoj. Videćemo kakav će biti raspored, ali da ću gledati svaku utakmicu, to sigurno", dodao je on.

Nekadašnji hrvatski teniser u istom periodu, kada se bude igralo Evropsko prvenstvo, biće zajedno sa Novakom Đokovićem zbog Otvorenog prvenstva Velike Britanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve