Nova vest
Tenis

Četvrtak, 14.11.2019.

23:30

Novak čestitao Rodžeru: Moram da budem iskren...

Porazom od Rodžera Federera, 6:4, 6:3 Novak Đoković je završio učešće na ATP tur finalu u Londonu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Novak čestitao Rodžeru: Moram da budem iskren...
Photo by James Chance/Getty Images

Tako će godinu završiti na drugom mestu ATP liste, dok će Federer sačekati rasplet situacije u grupi "Andre Agasi" da bi saznao ko mu je naredni protivnik.

Švajcarac je odigrao bolje i Novak mu je sportski čestitao na pobedi.

"Nisam mnogo toga dobrog uradio u ovom meču, moram da budem iskren. Bio je bolji u gotovo svim aspektima igre i apsolutno je zaslužio pobedu. Servirao je sjajno, odlično se kretao, vraćao dobro moje servise", izjavio je Đoković i dodao:

"Iz njegovog ugla, uradio je sve kako treba. Iz mog, mogu da kažem da sam igrao prilično neutralno. Nisam bio u stanju da mu čitam servis. Jednostavno, odigrao sam loš meč. Ipak, izgubio sam mnogo mečeva u životu i znam kako treba ići dalje. Ni sada nije drugačije".

Kaže da je očekivao da će Federer imati ogromnu podršku sa tribina.

"Bio je to važan meč, svaki put kada igram sa Rodžerom ili Rafom bilo gde u svetu, uvek je veliko uzbuđenje. Bila je puna dvorana, što je bilo lepo videti i bilo je bučno. Električno. Bila je to dobra atmosfera", zaključio je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d