Nova vest
Tenis

Sreda, 13.11.2019.

21:42

Medvedev "otvorio dušu" posle poraza od Nadala

Ruski teniser Danil Medvedev je posle teškog poraza od Rafaela Nadala govorio o svojoj unutrašnjoj borbi.

Izvor: SV

Autor: SV

Medvedev
Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

On je imao prednost od 5:1 i meč loptu u trećem setu, ali je dozvolio najboljem igraču sveta da preokrene i da pobedi.

Tokom duela je često pokazivao "palac gore", iako nije bilo nekog realnog razloga za to.

"To ne znači ništa, očigledno... Biću iskren, to je nešto što ja osećam unutar mene i to je nešto što nije dobro, to me uznemirava i toga je bilo mnogo kada sam bio mlađi", rekao je Medvedev.

Rus je potom obrazložio o čemu se radi.

"Kada sam bio mlađi bio sam potpuno lud na terenu. Nisam sebi mogao da dozvolim da promašim nijednu lopticu. Obično bih odmah zatim bacio reket preko mreže", dodao je Medvedev.

Istakao je i da je mnogo radio na sebi.

"Napredovao sam, ali ne dovoljno. I, da, govorimo o palcu, to su samo... To su samo emocije. Rekao bih da je to nešto slično... Da sam polomio reket isto bi se radilo o emocijama. To je bes... Nije dobro što to usmeravam ka svom timu, oni pokušavaju da mi pomognu. To shvatim tek posle meča, ali je na terenu teško sa emocijama", zaključio je Medvedev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d