Nova vest
Tenis

Nedelja, 27.10.2019.

10:15

Tipsarević obelodanio gde će biti ogranak njegove teniske akademije u Kini

Nekada osmi teniser sveta, Janko Tipsarević, nedavno je u Stokholmu odigrao poslednji takmičarski meč za bodove u karijeri.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Tipsarević obelodanio gde će biti ogranak njegove teniske akademije u Kini
Photo by Adam Pretty/Getty Images

Janko je ostalo još da nastupi na Dejvis kup finalu u Madridu, ali on uveliko radi na svojim planovima vezanim za tenisku akademiju koju je pokrenuo.

Poznato je da srpski teniser ima velike planove da rad akademije proširi po svetu, a poznato je da "Tipsarević akademija" za sada ima franšize u Tel Avivu, Kankunu, Nju Delhiju i Šenženu.

Tipsarević je na svom Instagram profilu sada otkrio lokaciju akademije u Kini, tačnije u Šenženu.

"Za sada 3/3. Šenžen teniski centar. Još jedno mesto koje će Akademija Tipsarević preuzeti i preneti na njega svoje vrednosti, radnu etiku i filozofiju", poručio je Janko.

On je letos na US Openu rekao kako mora da donese odluku gde će ubuduće provoditi najviše vremena, a Akademija ima bitno mesto u svemu.

"Poslednja stvar je razvoj Akademije. Ušao sam u voz, koji ne može da stane. Svi ti ljudi računaju na mene", poručio je tada Tipsarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve