Nova vest
Tenis

Subota, 19.10.2019.

09:20

Ovacije za Tipsarevića: Pokušavate da me rasplačate, i uspeva vam

Janko Tipsarević rekao je da kada bi mogao da bira kako će završiti karijeru, da bi to sigurno bio način na koji je izgubio u četvrtfinalu Stokholma.

Izvor: PT

Autor: PT

Ovacije za Tipsarevića: Pokušavate da me rasplačate, i uspeva vam
EPA-EFE/DANIEL POCKETT

Nekada osmi teniser sveta nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Švedskoj, što znači da mu je meč protiv Juičija Sugite bio poslednji na ATP turu.

Tipsarević je spasao čak devet meč lopti, ali desetu nije uspeo i posle duela se obratio navijačima koji su ga ispratili gromoglasnim uplauzom.

"Da sam mogao da biram kako ću završiti karijeru, to bi onda bilo ovako, ostavljajući sve što imam na terenu. Sećaću se ovog trenutka celog života", rekao je Tipsarević, posle čega se aplauz nastavio.

Tipsarević je u karijeri osvojio četiri ATP titule i Dejvis kup 2010. godine.

"Vidim da pokušavate da me rasplačete, i uspeva vam. Osećam se srećno, ponosno i tužno. Pomešane su mi emocije. Iako sam tužan, uzbuđen sam zbog mog sledećeg poglavlja u životu", rekao je Janko.

Tipsarević je na kraju zaključio da će sigurno ostati uključen u dešavanja na ATP turu.

Srpski teniser nije se još povukao i zvanično iz tenisa, pošto će poslednji profesionalni meč odigrati na Dejvis kupu u novembru u Madridu (18. do 24.11).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve