Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 30.09.2019.

15:20

Haos u Pekingu: Tuča navijača na teniskom meču VIDEO

Neimenovani navijač ili član tima Kineskinje Šuai Džang pošteno je prebio pristalicu protivničkog tabora na meču u Pekingu.

Izvor: LN

Autor: LN

Haos u Pekingu: Tuča navijača na teniskom meču VIDEO
Photo by Xinyu Cui/Getty Images

Na meču prvog kola turnira u tom gradu Nemica Anđelik Kerber pobedila je Džang, a to se nije svidelo jednoj osobi koja je za nju navijala.

Prema video-snimcima koji su osvanuli na Tviteru, može se videti kako neimenovana osoba iz, kako se sumnja, Džangovog tima, napada navijača Kerber.

"Ljudi iz tima Džang nisu dozvolili navijačima da podržavaju Kerber. Njen trener, otac i majka su im pretili i vređali ih. Posle meča neko od njih je prebio 19-godišnjaka na tribinama", objašnjeno je na društvenim mrežama šta se desilo.

Iz više uglova na video-snimcima može se videti kako stariji čovek krvnički napada verovatno duplo mlađeg mladića, a nakon što su se pojavili demanti da je on u bilo kakvoj vezi sa Džang, precizirano je da je on tokom meča sedeo u boksu Kineskinje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve