Nova vest
Tenis

Subota, 17.08.2019.

15:57

"Novak je broj jedan, sigirno želi da mi se revanšira za Monte Karlo"

Ruski teniser Danil Medvedev veruje da ima dobre šanse u susretu polufinala Mastersa u Sinsinatiju protiv Novaka Đokovića.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Photo by Rob Carr/Getty Images

Oni će se sastati po peti put, Novak u pobedama vodi sa 3:1, ali poslednji u nizu, proletos u Monte Karlu dobio je teniser iz Moskve.

Medvedev je uveren da će Novak svakako želeti da mu se ravanšira.

"Novak je Novak. Šta da kažem o njemu... Samo da ga jako poštujem", kaže Rus.

Na pitanje da li će Novak želeti da mu se revanšira za Monte Karlo, kratko je poručio.

"Ne znam, znatiželjan sam. Pitajte njega jer ja mislim da želi, pre svega da bi pokazao da je broj jedan. S kim god da igram polufinale je velika stvar za mene", rekao je Danil.

Kao i u Montrealu, i u Sinsinatiju je nosilac.

"Razlika je velika. U Montreal sam stigao u ponedeljak, igra se u utorak ili sredu, mnogo mi je to pomoglo posle finala koje sam igrao u nedelju. Videli ste po Kirjosu, odmah je izgubio od Edmunda. dan više za trening i odmor, Kajl je to iskorisio. Velika je razlika kada ste među osam ili deset najboljih" kaže Medvedev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

4 h

U fokusu

Vidi sve