Nova vest
Tenis

Petak, 16.08.2019.

21:30

Đoković o Kirjosu: Teško je suditi VIDEO

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, bio je pitan šta misli o incidentu koji je napravio Nik Kirjos na Mastersu u Sinsinatiju.

Izvor: PT

Autor: PT

Đoković o Kirjosu: Teško je suditi VIDEO
Photo by Michael Dodge/Getty Images

Prvi reket zajedno predsedava sa Rodžerom Federerom u Savetu igrača, a novinarka ga je pitala da li su u prošlosti pričali o kaznama koje dobijaju teniseri.

"Nismo toliko pričali o kaznama u prošlosti. Bar da se ja sećam. Ovde se više radi o odluci između ATP i turnira. Mislim da je kazna doneta na osnovu ozbiljnosti ponašanja igrača. Teško je suditi i reći šta je ispravno, a šta nije, da li bi trebalo da bude više kažnjen, ili ne...", rekao je Đoković i dodao:

"Što se tiče kvaliteta tog meča, bio je veoma dobar do jednog trenutka".

Australijanac je bio veoma nekulturan na meču protiv Karena Hačanova, u više navrata je vređao sudiju, a organizatori turnira su ga kaznili sa 113.000 dolara. Opširnije o incidentu pročitajte OVDE.

Srpski teniser u noći između četvrtka i petka plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju pobedom nad Karenjom Bustom.

Đokovića u tri ujutru igra meč za polufinale, a protivnik mu je Luka Puj iz Francuske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve