Nova vest
Tenis

Sreda, 22.05.2019.

11:42

Torgan Azar potpisao za Borusiju Dortmund

Dosadašnji fudbaler Borusije Menhengladbah Torgan Azar prelazi u redove Borusije iz Dortmunda.

Izvor: B92

Autor:B92

Torgan Azar potpisao za Borusiju Dortmund
Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images

On je sa popularnim milionerima potpisao ugovor na pet godina, što znači da će na Signal Iduna parku ostati do leta 2024. godine.

"Zahvalan sam za pet fantastičnih godina provedenih u Borusiji Menhengladbah, stekao sam divne uspomene. Sada je pravo vreme za naredni korak u mojoj karijeri. Ponosan sam što ću igrati za Dortmund. To je vrhunski klub sa neverovatnim navijačima", rekao je 26-godišnji Azar.

On je u Menhengladbah stigao 2014. godine iz Čelsija.

Belgijski fudbaler, mlađi brat igrača Čelsija Edena Azara, postigao je deset golova u tek završenoj sezoni Bundeslige u kojoj je Menhengladbah osvojio peto mesto.

Dolaskom Azara oduševljen je i sportski direktor kluba iz Dortmunda, Mihael Cork.

"Oduševljeni smo što je Torgan Azar odlučio da dođe u naš klub. On ima iskustva u Bundesligi i član je reprezentacije Belgije. Svojim iskustvom i brzinom će nam mnogo pomoći", izjavio je Corg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

9 h

U fokusu

Vidi sve