Nova vest
Tenis

Utorak, 21.05.2019.

18:00

"Kirjos se 'upecao' na mamac i vređanjem Đokovića prognao sebe"

Bivši australijski teniser Tod Vudbridž kaže da je njegov sunarodnik Nik Kirjos namamljen u priču o Novaku Đokoviću.

Izvor: LN

Autor: LN

EPA-EFE/JASON SZENES

Osvajač 16 Grend slem titula u dublu rekao je da su Kirjosovi negativni komentari o Đokoviću, kao i o Rafaelu Nadalu i Fernandu Verdasku, loše uticali na njegovu reputaciju.

Podsetimo, Kirjos je bio gost u podkastu američkog novinara Bena Rotenberga, gde je pričao o svemu što mu je bilo na umu.

Kirjos je izjavio da je "Novak bolesno opsednut potrebom da ga svi vole", o Veradsku pričao da je "umišljen", za Nadala rekao da je uvek "ogorčen"...

"Super je to što je otvoren i što priča ono što misli. Ali, realnost je da 50 odsto tenisera i teniserki voli te momke. Barem toliko, možda i više. Time je prognao sebe iz 'svlačionice'", izjavio je Vudbridž.

Dan posle podkasta koji je potresao teniski svet Kirjos je izašao na teren Mastersa u Rimu i u drugom kolu dobio diskvalifikaciju posle bacanja stolice i reketa, svađanja sa sudijom...

"Namamljen je da to uradi i 'upecao' se. Članovi njegovog tima koji su mu dozvolili da to uradi bi trebalo da se pogledaju u ogledalo i da shvate da je (zbog tog podkasta) imao preveliki pritisak u meču sa Rudom", kazao je nekada 19. singl igrač sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d