Đoković pričao o Sergeju, Joviću i Tadiću

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nedavno tokom turnira u Rimu našao je vremena i za fudbalske teme.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by Clive Brunskill/Getty Images
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Poznato je da Đoković osim što je sjajan teniser, odlično barata i fudbalskom loptom, a konkretno ovog puta tema je bio Lacio i reprezentativac Sergej Milinković-Savić.

Lacio je prošle nedelje osvojio pehar Kupa Italije, a Novaka su pitali i šta misli i tome i o Sergeju, koji je bio strelac prvog gola na susretu sa Atalantom koji je završen pobedom Rimljana od 2:0.

"Veoma sam srećan zbog Sergeja. On je jedan od najboljih fudbalera iz Srbije. On je neko koga pratim i za koga navijam. U stvari, navijam za svakog srpskog fudbalera. Imali smo zaista odlučnu sezonu kod nekih, pre svega su impresionirali Dušan Tadić u Ajaksu i Luka Jović u Ajntrahtu. Zaista je lepo videti ih kako igraju", kaže Novak.

Kompleks Foro Italiko je u neposrednoj blizini Olimpijskog stadiona u Rimu. Tako se često dešava da se termin finala Kupa Italije poklapa sa igranjem Mastersa u Rimu.

"Mnoge kolege prate fudbal. U ovo vreme je uvek nekako finale Kupa Italije. Obično se igra za vreme teniskog turnira. Često čujemo buku sa stadiona. Ta buka je bila snažna i ovog puta kada je igrao Lacio. Sergeju želim sve najbolje u daljoj karijeri", poručio je Đoković.