Nova vest
Tenis

Nedelja, 19.05.2019.

20:30

Nadal uputio poruku Đokoviću posle finala u Rimu

Rafael Nadal, šampion Mastersa u Rimu, govorio je o utiscima posle pobede nad Novakom Đokovićem u finalu tog takmićenja.

Izvor: LN

Autor: LN

Nadal uputio poruku Đokoviću posle finala u Rimu
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Nadal je pobedio svog najvećeg rivala sa 2-1 u setovima (6:0, 4:6, 6:1).

Španac je uspeo da dođe do 34. Masters titule i time rekord vrati na svoju stranu, ali je kao najvažnije istakao svoje zdravlje.

"Stalno govorim da je važno da osvajam titule, ali mi je važnije da se osećam dobro i da sam zdrav kao i da napredujem. Dobro sam odigrao i uživam u ovom momentu", jasan je bio Nadal.

Rafa je pobedom smanjio Novakovu prednost u međusobnim susretima na 28-26.

"Uvek je posebno igrati protiv Novaka i Rodžera. Đoković je odlično odigrao ove godine, osvojio je Australijan open i Madrid prošle nedelje i ovo je jako važna pobeda za mene. Drago mi je što sam uzeo baš Rim jer volim da igram ovde", dodao je španski as.

Na kraju je i čestitao Novaku.

"Prvo bih voleo da čestitam Novaku, imao je odličnu sezonu. Bio je težak meč i želim mu sve najbolje na Rolan Garosu koji predstoji. Imao sam neverovatnu nedelju. Uvek je čast da dolazim ovde i igram. Sećam se prve titule u Rimu 2005. godine. Na kraju, zahvaljujem se timu i publici na podršci", zaključio je Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d