Nova vest
Tenis

Utorak, 14.05.2019.

12:48

Vilander stigao u Beograd: Gde su Novakove fotografije? VIDEO

Teniski komentator Mats Vilander je u Beogradu rekao da je očekivao da vidi više fotografija Novaka Đokovića u srpskoj prestonici.

Izvor: ZK SV

Autor:ZK SV

Vilander stigao u Beograd: Gde su Novakove fotografije? VIDEO
Foto: Starsport

“Ovo je moj prvi put u Srbiji, imao sam šansu da prošetam gradom i hteo sam da vidim koliko je Novakovih fotografija po gradu. Ne toliko koliko sam mislio. Ali lepo je biti ovde i u zemlji u kojoj je tenis veoma popularan. Ja sam iz Švedske koja je bila najjača u tenisu osamdesetih godina, sa mnom Štefanom Edbergom, bila je posle toga Španija, sada je to Srbija“, naveo je Vilander.

On je poručio mališanima da mu je drago što igraju tenis.

“Veoma je važno jer je tenis lekcija u životu da morate rešavate probleme na terenu. Nije suština u pobedama i porazima nego u učenju. Sjajno je da se bavite bilo kojim sportom, a ne samo tenisom. Razlog zašto je Novak najbolji nije zato što ima najbolji forhend ili bekhend ili servis, već zato što je najbolji atleta i zato što najbolje razmišlja na terenu“, rekao je Vilander.

Dodao je da se u tenisu sve svodi na igrača i njegovog protivnika.

“Kada Novak igra ili Federer i Nadal, oni su glavom na terenu, misle o sadašnjem trenutku. Morate da budete fokusirani na meč“, istakao je Vilander.

Komentator Eurosporta je naveo da će ta televizija prenositi Rolan Garos i istakao da je Đoković favorit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve