Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 18.03.2019.

21:59

Stotine navijača dočekalo Đerea u Senti

Posle odličnih rezultata u proteklih mesec dana Laslo Đere pravi pauzu i neće igrati u Majamiju. Njemu je u Senti priređen doček od strane njegovih sugrađana.

Izvor: B92

Autor:B92

Stotine navijača dočekalo Đerea u Senti
Photo by Buda Mendes/Getty Images

Kako su preneo portal RTV-a veliki broj posebno mladih Senćana dočekao je Lasla, koji je u februaru osvojio pehar u Rio de Žaneirui igrao u polufinalu u Sao Paulu.

"Ovo je fenomenalan osećaj, nisam se nadao ovakvom dočeku i da će tu biti toliko ljudi. Imao sam tri uspešne nedelje, dve u Brazilu i treću u Americi. Drago mi je zbog svih rezultata, konačno su se rad i sav trud koji samu uložio i isplatili. Nadam se da sam i svoje sugrađane bar malo učinio ponosnim i srećnim , tako da mi je posebno drago zbog toga", izjavio je Laslo Đere.

I nešto stariji Senćani posebno su bili radosni i ponosni na uspehe mladog tenisera koji je napravio veliki skok i sada je na 31. mestu ATP liste. On je otkrio šta planira u nastavku sezone.

"Cilj mi je da do kraja godine uđem među dvadesetoro najboljih igrača. Nakon poslednjih turnira, malo su se i planovi promenili. Na početku godine bio bih srećan da mi je neko rekao da ću biti među 50 najboljih, ali eto, pošto sam sada 31. i ciljevi se menjaju. Bilo bi lepo da do kraja godine to i ostvarim", zaključio je Đere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve