Nova vest
Tenis

Sreda, 13.03.2019.

09:34

Novak: Ne volim da gubim, nisam još na vrhuncu

Novak Đoković, najbolji teniser na svetu, nije bio zadovoljan posle poraza u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu.

Izvor: LN

Autor: LN

Novak: Ne volim da gubim, nisam još na vrhuncu
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Đokovića je pobedio Nemac Filip Kolšrajber u dva seta, te zakazao duel osmine finala sa prvom "reketom" Francuske Gaelom Monfisom.

"Da budem iskren, ne volim da gubim... Posebno ne na turnirima kao što je ovaj, na turniru na kojem sam imao dosta uspeha u prošlosti. Imao sam jedan od 'onih' dana, dešava se...", rekao je Đoković.

Novak je u Kaliforniji igrao prvi turnir još od januara i titule na Australijan openu. On je u prvom meču na turniru protiv Bjorna Fratanđela priznao da se nije najbolje osećao, ali je ipak očekivao da napravi uspeh na ovom turniru.

Srpskog tenisera sada očekuje još jedan Masters, onaj u Majamiju, ali ni takmičenje ovde još uvek nije gotovo, s obzirom da se plasirao u polufinale dublova sa Fabiom Fonjinijem.

"Jednostavno moram da se pomirim sa time i okrenem sledeću stranicu. Pokušaću da osvojim titulu u dublu i dosta sam uzbuđen oko toga. Bez sumnje imam dosta toga na čemu moram da radim. Nisam na najvišem nivou to je sigurno, ali polako napredujem i nadam se da ću dostići vrhunac u Majamiju", jasan je Novak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

135 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

18 h

U fokusu

Vidi sve