Nova vest
Tenis

Utorak, 19.02.2019.

18:10

Osakin prvi meč bez Bajina završen porazom

Šampionka US Upena i Australijan Opena, Japanka Naomi Osaka poražena je na startu teniskog turnira u Dubaiju.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Osakin prvi meč bez Bajina završen porazom
Photo by Francois Nel/Getty Images

Od nje je bila bolja Kristina Mladenović, 6:3, 6:3. Bio je to prvi zvanični meč najbolje teniserke sveta posle rastanka sa srpskim stručnjakom Sašom Bajinom i ne može se reći da je igrala dobro.

Samo veče pošto je dobila priznanje Laureus za proboj godine, Osaka je na terenu pokazala sasvim drugo lice. Izgubila je meč posle svega 65 minuta igre.

Osaka je čak sedam puta u meču dozvolila 67. teniserki sveta da joj oduzme gem na njen servis. U prvom setu je gubila sa 3:0, da vi se vratila na 3:2, ali nije uspela da nadoknadi minus.

U drugom je odmah na startu izgubila servis, to je dalo inicijativu Mladenovićevoj da dođe do veoma bitne pobede za nju.

"Osvojila je poslednja dva Grend slema, odlična je igračica, velika šampionka. Ovde živim, ovo mi je omiljeni turnir. Gledala sam dosta njenih mečeva u poslednje vreme, spremala sam se. Pazila sam na njen servis, iskoristila svoje prilike, srećna sam zbog ove pobede", poručila je Mladenovićeva.

Nju u narednom kolu očekuje meč sa Karlom Suarez Navaro iz Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve