Nova vest
Tenis

Petak, 08.02.2019.

23:00

Olga Danilović ostala bez trenera

Olga Danilović, jedna od najboljih srpskih teniserki, prekinula je saradnju sa svojim dosadašnjim trenerom Petrom Popovićem.

Izvor: LN

Autor: LN

Olga Danilović ostala bez trenera
Foto:Starsport

Danilovićeva je pre oko dva meseca objavila da će joj šef stručnog štaba biti Popović, koji je ranije u karijeri imao ogromne uspehe sa Ivom Karlovićem, Andreom Petković i, najskorije, Filipom Krajinovićem.

Olga trenutno sa Fed kup rerepzentacijom Srbije beleži velike uspehe i pobede. Ona je u petak ostvarila pobedu i u singlu i u dublu protiv teniserki iz Hrvatske i pomogla Srbiji da dođe na korak od plej-ofa za popunu Svetske grupe B Fed kupa.

Popović je potvrdio okončanje saradnje između njega i 18-godišnje srpske teniserke.

"Moja dvomesečna proba sa Olgom Danilović je došla do završetka jer smo odlučili da ne nastavimo naše partnerstvo", napisao je Popović.

Danilovićeva je trenutno 112. teniserka sveta, a od osvajanja turnira u Moskvi u julu prošle godine nije pokazala sav potencijal koji poseduje. U tom periodu ona je ostvarila tek dve pobede u ukupno deset mečeva na WTA turneji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve