Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 12.11.2018.

19:00

Ibrahimović: Novak je tamo gde pripada – na vrhu sveta

Zlatan Ibrahimović, švedski fudbaler, izjavio je da mu je drago zbog povratka Novaka Đokovića u sam vrh teniskog sveta.

Izvor: LN

Autor: LN

Ibrahimović: Novak je tamo gde pripada – na vrhu sveta
Photo by Julian Finney/Getty Images

Ibrahimović, koji je minulu sezonu proveo u MLS ligi, pričao je o svom prijateljstvu sa Đokovićem.

Zlatan je istakao da mu je drago što je novam tamo gde zaslužuje, na prvom mestu ATP rang liste.

"Dobri smo prijatelji i ostali smo u kontaktu. Pratimo jedno drugog kroz uspehe koje ostvarujemo. Veoma sam srećan zbog njega jer ponovo pobeđuje posle povrede. On je sada tamo gde i pripada – na vrhu sveta. On ponovo pobeđuje i osvaja trofeje, kako bi i trebalo da bude", rekao je Ibrahimović.

Đoković je u poseti Ibrahimoviću upzonao i fudbalerovu decu koja su bila oduševljena da ga vide, a sam Ibra je istakao da je Srbin veoma pozitivan i da je isti u javnosti, kao i privatno.

"Više volim da imam kontakt sa loptom nogama, ne volim mnogo da koristim ruke. On (Novak) je upoznao moju decu i bili su veoma uzbeđeni zbog toga. Oni se ne bave tenisom već fudbalom i borilačkim veštinama. Bili su baš srećni da ga upoznaju, on je baš dobar momak. Isti je na televiziji i uživo. Postoje sportisti koji nisu isti na TV-u i u pravom životu, ali Novak jeste. Ima dobar smisao za humor i pozitivan stav, lako je družiti se s njim", izjavio je Ibrakadabra.

Šveđanin je dao svoje mišljenje o tome ko će osvojiti Završni masters u Londonu.

"Nadam se da će Đoković to biti. Imao je dobru sezonu. Ovo je poslednji turnir pre sledeće sezone i nadam se da će ga osvojiti", dodao je Ibrahimović u razgovoru sa švedskim novinarom Slađanom Osmanagićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve