Teniseri i NIS za decu iz SOS dečjeg sela u Kraljevu

Srpski teniski reprezentativci družili su se sa decom SOS dečjeg sela u Kraljevu, uoči Dejvis kup meča sa Indijom predstojećeg vikenda.

Izvor: B92 Srbija
Podeli
Foto: NIS
Foto: NIS

* Đere: Kao da igramo za "salataru"

Mališani su prisustvovali treningu naših reprezentativaca u Sportskom centru "Ibar" i bodrili ih pred važan meč.

Takođe, deca su imala priliku da uživaju u igri srpskih teniskih asova: Dušana Lajovića, Lasla Đerea, Nikole Milojevića, Peđe Krstina, Danila Petrovića i selektora Nenada Zimonjića.

Foto: NIS
Foto: NIS

* Lajović: Možda igramo poslednji put kod kuće

Posebno zadovoljstvo za decu predstavljala je mogućnost da razmene nekoliko poena na šljaci sa svojim idolima koji se nisu štedeli kako bi ih upoznali sa čarima tenisa.

Bio je to pravi praznik belog sporta, tokom kog su se igrači, Teniski savez Srbije i NIS, kao pokrovitelji Teniskog saveza, trudili da deci omoguće da osete deo duha Dejvis kupa.

Foto: NIS
Foto: NIS

Cilj ove manifestacije između ostalog bio je druženje i povezivanje dece i mladih iz SOS dečjeg sela sa sportistima kroz igru i razgovor, pa su tako naši reprezentativci sa gostima podelili iskustva kako postati profesionalac u sportu, šta je ono što im je sport doneo i mnoge druge priče iz oblasti belog sporta.

Takođe, ovu priliku su naši reprezentativci i NIS iskoristili i da decu iz dečijeg sela iz Kraljeva obraduju prigodnim poklonima.

Foto: NIS
Foto: NIS

Promovišući sport i sportske vrednosti, kao i zdrav način života, NIS je višegodišnji generalni sponzor Teniskog Saveza Srbije.

Tenis