Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 20.08.2018.

00:41

Novak: Hvala ti, Rodžere, što si me "pustio" da pobedim VIDEO

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, rekao je posle osvajanja Mastersa u Sinsinatiju da je to poseban momenat za njega u karijeri.

Izvor: PT

Autor: PT

Novak: Hvala ti, Rodžere, što si me
Tanjug/ AP Photo/John Minchillo

"Ovo je zaista poseban momenat, prvi put ovde stojim sa pobedničkim trofejem. Gubio sam mnogo finala ovde i to od ovog gospodina Rodžera Federera. Hvala ti Rodžera što si me "pustio" da pobedim. Ovo je bio sjajan meč, ti si veliki šampion i bilo je zadovoljstvo deliti teren sa tobom", rekao je Đoković na ceremoniji dodeljivanja trofeja.

Novak Đoković u finalu Sinsinatija pobedio je Rodžera Federera u dva seta – 6:4, 6:4.

"Da se zahvalim familiji koja je kod kuće. Osećam njhovu podršku, ceo ovaj period bio je kao kao rolerkoster. Težak period je iza mene, operacija, možda je bilo i malo nerealno da se ovako brzo vratim na ovaj nivo, osvojim Vimbldon i ovaj trunrir koji mi je nedostajao. Bilo je vredno čekati ovu titulu, vraćati se svaki put i jedva čekam da se opet vidimo.", kazao je Novak koji se naravno zahvalio svima na turniru.

Novak je prvi igrač u istoriji koji je uspeo da dođe do Golden Mastersa, odnosno došao je do uspeha koji niko nije uspeo da ostvari od kada je ATP 1990. godine uspostavio važeći sistem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve