Nova vest
Tenis

Utorak, 14.08.2018.

20:39

Vavrinki, Azarenki i Kuznjecovoj pozivnice za US open

Bivši grend slem šampioni Stan Vavrinka, Viktorija Azarenka i Svetlana Kuznjecova takmičiće se na US openu, pošto su danas dobili specijalne pozivnice.

Izvor: B92

Autor:B92

Vavrinki, Azarenki i Kuznjecovoj pozivnice za US open
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Nekada prva teniserka sveta i dvostruka pobednica Australijan opena, Viktorija Azarenka povukla se s prošlogodišnjeg US opena zbog borbe oko starateljstva nad detetom. Iako je ove nedelje napredovala do 87. mesta na WTA listi, Beloruskinji je ipak bila neophodna specijalna pozivnica za poslednji grend slem turnir u sezoni. Azarenka se nalazi na samo jednoj poziciji ispred Kuznjecove, koja je takođe dobila specijalnu pozivnicu. Ruskinja je osvojila prvu od svoje dve grend slem titule upravo na US openu 2004.

Švajcarac Vavrinka, trostruki grend slem šampion, prošle godine nije branio titulu na Otvorenom prvenenstvu SAD zbog povrede kolena. On je trenutno na 151. mestu na ATP listi. Otvoreno prvenstvo SAD počinje 27. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve