Nova vest
Tenis

Utorak, 14.08.2018.

18:11

Raonić prejak za Lajovića – Kanađaninu bilo dovoljno 57 minuta

Kanadski teniser Miloš Raonić lako je izašao na kraj sa srpskim igračem Dušanom Lajovićem u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju sa 2-0, 6:3, 6:3.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Raonić prejak za Lajovića – Kanađaninu bilo dovoljno 57 minuta
Getty images

Lajović nije igrao dovoljno dobro da bi parirao motivisanom Kanađaninu pa su na kraju svi parametri pokazivali da je Miloš bio bolji za svega 57 minuta igre.

Raonić u prvom setu pravi brejk u osmom gemu kada je poveo sa 5:3, a pre toga je Duci spasao jednu priliku u četvrtom gemu.

U drugom setu, igrači su bili egal do 3:3, kada je Kanađanin iskoristio jedinu priliku i to je paralisalo Srbina i u nastavku meča. Raonić je poveo 4:3, odservirao dominantan servis gem i u narednom gemu Lajovića novim brejkom potvrdio pobedu.

Na kraju je imao 25 direktnih poena, naspram osam poena srpskog igrača uz četiri greške manje od Lajovića (17:13). Međutim, pokazatelj koliko je Raonić bio sigurniji je činjenica da je u devet servis gemova na svoj servis izgubio samo tri poena, pa je razlika u kvalitetu tenisa dvojice igrača u ovom trenutku bila vrlo evidentna.

Kanadski teniser će u narednom kolu igrati protiv "laki luzera" Malika Džazirija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve