Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 13.08.2018.

19:46

Vraća se Vajda: Slovak uz Novaka u Ohaju

Slovački trener Marjan Vajda vratio se u stručni štab Novaka Đokovića posle odsustva sa turnira u Torontu.

Izvor: B92

Autor:B92

Vraća se Vajda: Slovak uz Novaka u Ohaju
Getty images

Vajda će ostati sa srpskim igračem tokom Sinsinatija i US Opena. Novaku jedino Sinsinati fali da bi kompletirao i sve titule sa Mastersa, a Vajdino prisustvo će šanse da osvoji taj trofej svakako uvećati.

Srbin je na prethodnom turniru u Torontu prošle nedelje poražen od Stefanosa Cicipasa u trećem kolu, ali to ne bi trebalo da ga mnogo poremeti nakon fantastično odigranog Vimbldona.

Na putu do trofeja jedinog Mastersa koji mu fali, Đoković neće imati Rafaela Nadala, koji je posle osvajanja Rodžers kupa odlučio da taj turnir propusti.

Marjan Vajda i Novak Đoković su proletos ponovo počeli da sarađuju i radiće zajedno bar do kraja sezone u kojoj Srbin pokušava da se vrati u staru i prepoznatljivu formu.

Novak ima šansu da posle američke turneje dodatno napreduje, pošto je trenutno deseti igrač planete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

10 h

U fokusu

Vidi sve