Nova vest
Tenis

Sreda, 08.08.2018.

22:10

Đoković: Servis dobar, igra tako-tako

Novak Đoković istakao je svoj servis kao ključni faktor pobede nad Piterom Polanskim.

Izvor: AK

Autor: AK

Đoković: Servis dobar, igra tako-tako
Foto: Tanjug/Mark Blinch/The Canadian Press via AP

Srpski teniser je bez većih problema nadigrao Kanađanina 6:3, 6:4 i plasirao se u osminu finala Rodžers kupa.

"Mislim da sam dobro servirao u trenucima kada je bilo potrebno i kada sam tražio prvi servis. Bio sam precizan i dobro pogađao uglove na prvi servis, a i drugi me dobro služio. Generalno, moja igra je bila tako-tako. U nekim momentima kada je bilo potrebno da iskoračim, to sam i radio", rekao je Đoković.

Iako često ima problema sa vremenom za servis, to nije bio slučaj ove srede u Torontu.

"Osećam kao da sada imam više vremena nego pre jer sat počinje da otkucava kada sudija kaže rezultat. Ponekad mu je potrebno nekoliko sekundi ako je duga razmena ili dobar poen i publika je uključena. Prija mi to, dobro je što imamo merenje vremena pred US Open", dodao je srpski teniser.

Đoković će u osmini finala igrati sa boljim iz duela između Dominika Tima i Stefanosa Cicipasa, koji će svoj meč igrati tokom noći zbog odlaganja duela u Torontu zbog kiše.

S obzirom da će njih dvojica svoj meč da završe kasno uveče, verovatno će i Đoković da sledeći nastup ima u četvrtak kasno uveče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve