Nova vest
Tenis

Utorak, 07.08.2018.

08:23

Đoković oko 19h sa Čungom, pobednika čeka kvalifikant

Novak Đoković saznao je ime potencijalnog rivala u drugom kolu Rodžers kupa – Piter Polanski.

Izvor: AK

Autor: AK

Đoković oko 19h sa Čungom, pobednika čeka kvalifikant

Kanadski kvalifikant je u prvoj rundi savladao 52. igrača sveta Metjua Ebdena iz Australije sa 7:6, 6:4.

Da bi se sastao sa Polanskim Đoković prvo mora da savlada Hjeona Čunga iz Južne Koreje, a njih dvojica će igrati u utorak od 19 časova.

Novak se vratio, a danas počinje takmičenje u Torontu. Prvi rival nije naivan, Čung, ali je Đoković favorit. Kvota da će slaviti bez izgubljenog seta je 1,65. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Đoković - Čung.

U utorak na Rodžers kupu nastupa i drugi srpski predstavnik u Torontu, Filip Krajinović igraće protiv Rusa Karena Hačanova od 17 časova.

Miloš Raonić, Borna Ćorić, Pablo Karenjo-Busta, Fernando Verdasko, Danil Medvedev plasirali su se između ostalih u drugo kolo Rodžers kupa.

Raonić je bio siguran protiv Belgijanca Davida Gofana sa 6:3, 6:4, dok je Ćorić savladao Vaseka Pospišila 6:4, 6:3. Ćorić je tako zakazao hrvatski derbi u drugom kolu jer će igrati protiv zemljaka Marin Čilića.

I Filip Krajinović danas igra u Torontu, a kvota na njegov trijumf nad Hačanovim je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Hačanov - Krajinović.

Još lakši posao imao je Karenjo-Busta kojem je Jošito Nišioka predao meč posle prvog seta koji je izgubio 6:0.

Verdasko je bio ubedljiv protiv Petera Gojovčika 6:2, 6:2, dok je Benoa Per nadigrao Džareda Donaldsona 6:3, 6.4 i izborio duel sa prvim favoritom Rafaelom Nadalom.

Medvedev je pobedio Džeka Soka u tri seta 6:3, 3:6, 6:3, dok je Pjer-Ig Erber preokrenuo protiv Alberta Ramos-Vinjolasa na 4:6, 6:3, 6:4.

Iznenađenje dana priredio je Amerikanac Bredli Klan koji je izbacio veterana Davida Ferera sa 7:6, 6:4. Klan će u drugoj rundi igrati sa drugim nosiocem Aleksandrom Zverevom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve