Nova vest
Tenis

Sreda, 01.08.2018.

11:53

Per divljao i lomio, Bagdatis ga tešio (VIDEO)

Francuski teniser Beona Per još jedanput pokazao je svoj nezgodni temperament posle poraza u prvom kolu Vašingtona od Markosa Bagdatisa.

Izvor: LN

Autor: LN

Per divljao i lomio, Bagdatis ga tešio (VIDEO)
Photo by Alex Grimm/Getty Images

Kipranin je Pera savladao posle tri odigrana seta rezultatom 6:3, 3:6, 6:2.

Sve je krenulo još u prvom setu, kada je per imao 3:3 i 30:0 pri servisu, ali od tog trenutka osvojio samo jedan poena do kraja prvog dela igre, dok je poslednji gem praktično namerno prepustio protivniku.

Francuz je ipak bolje zaigrao u drugoj deonici meča, pa je na red došao treći set. Bena je opet 'potonuo' i od vođstva od 2:1 izgubio 2:6, a nakon poslednjeg poena u meču nastala je opšta pometnja.

Per je promašio smeč i završio na podu, a zatim prvo valjano polomio reket, koji je i 'zafrljačio' u mrežu. Prošao je pored glavnog sudije kao da ne postoji, zatim nogom šutnuo svoju stolicu, da bi trenutak kasnije bacio još jedan reket.

Bagdatis je osetio da može da pomogne, pa je prišao Benoi kojeg je pokušao da smiri.

Per je oduvek bio poznat kao "loš dečko" i neko ko je često veoma teatralan i temperamentan. Imao je dosta ispada tokom karijere, a rezultati su mu bili nekonstantni, kao i njegovo ponašanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve