Nova vest
Tenis

Sreda, 11.07.2018.

12:10

Nadamo se da imate veliki TV: Novak, pa Zvezda, pa Hrvatska

Ispred nas je spektakularan sportski dan, otvara ga tenis, a potom nas čeka nekoliko sati fudbalskog gurmanluka.

Izvor: B92

Autor:B92

Nadamo se da imate veliki TV: Novak, pa Zvezda, pa Hrvatska
Foto: Getty images, StarSport

Taman negde u vreme ručka (14h) na Centralni teren Vimbldona izlazi Novak Đoković, koji će se sa Keijem Nišikorijem boriti za polufinale prestižnog turnira.

U isto vreme na Terenu 1 biće Rodžer Federer i Kevin Anderson, a potom će igrati i Rafael Nadal, potencijalni Đokovićev rival u polufinalu, sa Huanom Martinom del Potrom.

Kada se završe ovi tenisi kreće fudbalsko veče. Za nas je svakako najinteresantniji start Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crveno-beli gostuju u Rigi, rival im je šampion Letonije Spartaks Jurmala, a meč počinje u 18 časova. Biće to jedan od 14 mečeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope koji su na programu danas.

A tačku na spektakularan dan stavlja sudar dve kulture, tradicije, istorije, karaktera, duel Hrvatske i Engleske u polufinalu Svetskog prvenstva.

Najveći ruski stadion, moskovski Lužnjiki biće u centru pažnje ljubitelja fudbala od 20 časova.

Uživajte!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

16 h

U fokusu

Vidi sve