Nova vest
Tenis

Petak, 18.05.2018.

08:10

"Novak je pobedio Rafu sedam puta na šljaci, ali nije još spreman"

Mark Nouls, trostruki Grend slem šampion, smatra da je Novak Đoković jedan od malobrojnih igrača koji veruju da mogu da pobede Nadala na šljaci.

Izvor: PT

Autor: PT

Photo by Michael Dodge/Getty Images

"Novak je jedini od malobrojnih igrača koji zaista veruju da mogu da pobede Rafaela Nadala na šljaci", rekao je Nouls za "Tennis Chanel".

Srpski teniser odigrao je verovatno najbolji meč u 2018. godine u četvrtak kada je u trećem kolu Rima savladao Alberta Ramosa-Vinjolasa.

"Pobedio ga je do sada sedam puta na šljaci, tako da ima uspeha, ali čini mi se da nije još 100 odsto spreman", istakao je Nouls.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Keija Nišikorija, kojeg je prethodno savladao u prvom kolu Madrida.

"Videćemo kako će se sve odvijati u Rimu, ukoliko bi mogao da dođe do duela sa Rafom – nebitno kako prođe – možda će njegov tenis odgovoriti njegovom nadanju", kaže trostruki dubl Grend slem šampion.

Ukoliko Novak savlada Nišikorija (16.00) u mogućem polufinalu sastaće se verovatno sa Nadalom, koji oko podneva igra sa Fabio Fonjinijem.

Srpski teniser brani finale Rima od prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve