Nova vest
Tenis

Sreda, 16.05.2018.

15:12

Pliškova oštećena pa iz besa uništila sudijsku stolicu (VIDEO)

Češka teniserka Karolina Pliškova bila je oštećena pri kraju meča protiv Marije Sakari, a po završetku je, vidno besa, uništila stolicu glavnog sudije.

Izvor: LN

Autor: LN

Pliškova oštećena pa iz besa uništila sudijsku stolicu (VIDEO)
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Pliškova je servirala pri rezultatu 5:5 (40:40), imala je poen u svojim rukama, i onda smečovala tačno na liniju.

Međutim, tu dolazi do problema, jer glavni sudija meča to nije tako video, kao i linijski, i presudila je da je loptica bila u autu.

Pliškova je tada poludela, tražila da supervizor siđe na teren i dugo se svađala sa sudijom, a kao što možete videti na videu – bila je u pravu.

Karolina posle toga gubi naredni poen, a time i servis, pa Sakari dolazi u poziciju da servira za meč.

Sakari sa jednim izgubljenim poenom privodi meč kraju, a onda nastaje totalno 'ludilo' Čehinje, koja reketom više puta udara stolicu glavnog sudije, doduše van njenog dometa, i pravi veliku rupu u njoj.

Češku teniserku sigurno očekuje neka kazna, ali ostaće upamćeno da je problem napravila glavni sudija meča, koja je jasnu lopticu pogrešno procenila, pa će možda ljudi odgovorni za sankcionisanje ovog ponašanja to imati u vidu.

Sakari je pobedila posle preokreta – 3:6, 6:3, 7:5. U sledećem kolu sastaje se sa boljom iz duela između Begu i Kerber.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve