Nova vest
Tenis

Sreda, 16.05.2018.

12:57

"Mnoge teniserke bolje pogađaju sa osnovne linije od nas momaka"

Najbolji srpski teniser Novak Đoković kaže da nije ništa čudno što momci sa ATP tura treniraju sa devojkama i da je sam trenirao sa devojkama.

Izvor: B92

Autor:B92

Getty Images

Rafael Nadal je pre nekoliko dana kratko trenirao sa Marijom Šarapovom, a Đoković kaže da teniserke često bolje udaraju lopticu nego teniseri.

"Vežbao sam pre nekoliko godina sa Marijom Šarapovom u Indijan Velsu, imali smo pravi trening. Mislim i sa Karolinom Voznijacki pre nekoliko godina. Nemam problem sa tim. Zapravo, mislim da većina njih sa osnovne linije udara bolje nego većina nas momaka", rekao je Đoković novinarima u Rimu.

Iako udaraju slabije, Novak kaže da bolje ciljaju.

"Ne promašuju. I udaraju ravno i pravo u tebe, nemaš vremena da se zagreješ, krenu odmah punom brzinom i to je dobro. Nemam ništa protiv toga. Naprotiv, dopada mi se. Igrao sam sa Anom Ivanović nekoliko puta i trenirao sam i sa njom, dakle imam i ta iskustva", dodao je Đoković.

On je u glavnom gradu Italije došao do drugog kola Mastersa u kom igra protiv gruzijskog igrača Nikolosa Bazilašvilija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve