Nova vest
Tenis

Sreda, 16.05.2018.

10:22

Gofan čeka Del Potra ili Cicipasa

Belgijski teniser David Gofan plasirao se u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je pobedio Italijana Marka Čekinata sa 5:7, 6:2, 6:2.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Gofan čeka Del Potra ili Cicipasa
Photo by Julian Finney/Getty Images

Gofan će u osmini finala igrati protiv pobednika meča u kojem se sastaju Argentinac Huan Martin del Potro i Stefanos Cicipas iz Grčke.

Cicipas se ranije danas plasirao u drugo kolo turnira, pošto mu je Hrvat Borna Ćorić predao meč posle samo dvadesetak minuta igre zbog bolova u vratu pri vodstvu grčkog igrača od 4:1.

Kandski teniser Denis Šapovalov plasirao se u drugo kolo pošto je na startu turnira pobedio Čeha Tomaša Berdiha sa 1:6, 6:3, 7:6.

Šapovalov će u narednom kolu igrati protiv Holandjanina Robina Hasea.

U drugo kolo plasirali su se i Francuz Luka Puj, Dijego Švarcman iz Argentine, Nikoloz Basilašvili iz Gruzije i Damir Džumhur iz Bosne i Hercegovine.

Naredni protivnik Basilašvilia biće Novak Djoković, Džumhur će igrati protiv Rafaela Nadala, Švarcman protiv Benoe Pera, dok je protivnik Puja Britanac Kajl Edmund.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve