Nova vest
Tenis

Sreda, 16.05.2018.

08:15

Đoković na "Pjetranđeliju" ne pre 14.00

Novak Đoković meč drugog kola Mastersa u Rimu igra protiv Gruzijca Nikolosa Basilašvilija na terenu "Pjetranđeli" ne pre 14.00 po našem vremenu.

Izvor: LN

Autor: LN

Đoković na
Photo by Julian Finney/Getty Images

Srpski teniser odigrao je verovatno najbolji meč sezone kada je u prvom kolu 'počistio' sa terena Aleksandra Dolgopolova.

Đoković na turniru u glavnom gradu Italije brani finale, jer je prošle godine poražen od Aleksandra Zvereva, tačnije brani 600 ATP bodova, i eventualnom pobedom protiv Basilašvilija obezbediće sebi mesto nosioca na Rolan Garosu.

Posle meča sa Dolgopolovim, Novak je izjavio da ima ohrabrujućih naznaka u njegovoj igri.

Trenutno 33. teniser na uživo listi nastupa treći na terenu "Pjetranđeli" posle mečeva Simone Halep protiv Naomi Osake, kao i Karoline Pliškove i Marije Sakari, pa njegov izlazak na teren ne možemo očekivati pre 14.00, a očekuje se i dodatno pomeranje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d