Nova vest
Tenis

Utorak, 17.04.2018.

18:44

Amerikanac kažnjen sa 5.000 evra jer se uneo sudiji u lice

Američki teniser Džered Donaldson kažnjen je sa 5.000 evra zbog nedoličnog ponašanja na meču protiv Alberta Ramos-Vinjolasa na turniru u Monte Karlu.

Izvor: LN

Autor: LN

Amerikanac kažnjen sa 5.000 evra jer se uneo sudiji u lice
Getty images

Dvadesetjednogodišnjak je vikao na sudiju Arnoa Gabasa jer je francuski delilac pravde jednu lopticu loše procenio, na štetu Donaldsona.

Kasnije je dokazano da je ipak Amerikanac bio u pravu, ali to nije opravdalo njegovo ponašanje i unošenje u lice sudiji, pogotovo jer ovo nije ni prva ni poslednja greška koju će mladi teniser morati da pretrpi.

Donaldson, koji se nalazi na 51. mestu ATP rang liste, izgubio je meč protiv prošlogodišnjeg finaliste Ramos-Vinjolasa (6:3, 6:3), a posle završestka meča odbio je da se rukuje sa sudijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

3 h

U fokusu

Vidi sve