Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 19.03.2018.

20:00

Majami: Đoković na Pera ili Zvereva, na putu Krajinović, Delpo...

Novak Đoković u drugom kolu Mastersa u Majamiju igraće protiv boljeg iz duela Benoa Per/Miša Zverev, odlučeno je žrebom u Majamiju.

Izvor: PT

Autor: PT

Majami: Đoković na Pera ili Zvereva, na putu Krajinović, Delpo...
Photo by Cameron Spencer/Getty Images

Nekadašnjem broju jedan potencijalni protivnik u trećem kolu biće Filip Krajinović ili kvalifikant, dok bi u osmini finala mogao da igra protiv Huana Martin del Potra ili Keija Nišikorija.

Đoković je pre nekoliko dana razočarao u Indijan Velsu, gde je ispao na početku turnira od anonimnog Japanca Tara Danijela.

Novak je u Majamiju postavljen za devetog nosioca, a zanimljivo ne nalazi se na strani najboljeg tenisera na svetu Rodžera Federara.

Ukoliko srpski igrač prebrodi prva dva kola u trećem (osmina finala) igraće najverovatnije protiv šampiona Indijan Velsa, Huana Martina del Potra.

Dalje bi mu potencijalni rival bio Grigor Dimitrov, dok bi po žrebu u polufinalu mogao da se sastane sa drugim nosiocem Marinom Čilićem.

Od srpskih igrača u Majamiju, nastupaju pomenuti Filip Krajinović koji čeka kvalifikanta, potom mladi Miomir Kecmanović koji u prvom kolu igra protiv Denisa Istomina, zatim Dušan Lajović koji se sastaje sa Horasijom Sebaljosem, odnosno Viktor Troicki sa Kanađaninom Denisom Šapovalovim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve