Nova vest
Tenis

Sreda, 14.03.2018.

14:23

Mikroekonomija: Kako Federer uči decu da zarađuju?

Iako im je otac jedan od najuspešnijih i najbogatijih sportista svih vremena, deca Rodžera Federera sama zarađuju novac za džeparac.

Izvor:

Autor:

Mikroekonomija: Kako Federer uči decu da zarađuju?
Photo by Daniel Leal-Olivas - Pool/Getty Images

"Kao i poslednjih nekoliko godina, iznajmili smo kuću za vreme trajanja Indijan Velsa pošto smo prosto navikli tako. Kada je Majami u pitanju onda smo u hotelu, ali u svakom slučaju volimo da znamo, naravno zbog dece i njihove rutine, gde ćemo spavati", rekao je Feder i nastavio:

"U Indijan Velsu je dosta drugačije, deca su stalno u bazenu ili neprestano trče oko njega, a od ove godine su napravili i štand za prodaju limunade na ulici. Samo u utorak su zaradili 70 dolara, ali mi nisu dali ništa. Bilo je sjajno, nažalost – ja nisam bio tu jer sam imao obaveze i treninge u kompleksu, ali znam da su imali odličan dan i da su komšije bile veoma velikodušne".

Legendarni Švajcarac ima četvoro dece sa suprugom Mirkom, osmogodišnje bliznakinje Milu Rouz i Šarlin Rivu, odnosno trogodišnje blizance Lea i Lenija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve