Voznjacki: Ne dajte Salahu da napusti Liverpul

Karolina Voznjacki je ove godine na Australijan openu osvojila prvi Gren slem, a sada se okrenula Indijan Velsu, ali i svom omiljenom klubu Liverpulu.

LSIzvor: B92
Podeli
Photo by Clive Brunskill/Getty Images
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Svakako da joj je titula sa Ozi Opena dala još veću motivaciju za predstojeći turnir, ali sada se ne uzbuđuje puno oko WTA liste.

’’Osećam kako bih mogla da se vratim na prvo mesto, ali sada mi to ne predstavlja glavni cilj, najbitnije mi je da se ne povredim. Naravno da je lep osećaj biti najbolji na svetu’’, rekla je Voznjacki u sredu na pres konferenciji pred početak prvog turnira iz Premijer serije.

Lepa Karolina obožava Liverpul, a zavolela je i Mohameda Salaha koji ove sezone pruža neverovatne partije za 'Crvene'. Danska teniserka je čula glasine kako je Real Madrid zainteresovan za Egipćanina i moli se da će Jirgen Klop ostaviti Moa na Enfildu.

’’Neverovatan je, jedan od ključnih igrača u timu. Nadam se da će uspeti da ga zadrže još malo. Znam da će u nekom trenutku napustiti Liverpul, ali toliko sam srećna što je deo naše ekipe jer je čudesan’’, dodala je Karolina.

Tenis