Nova vest
Tenis

Četvrtak, 08.03.2018.

14:10

Bernard Tomić, 'Spavaća soba' i 'Španska mušica'

Bernard Tomić zaista ne može bez kontroverzi – do tebe mere da više nije ni potrebno da se nađe u centru priče, koji se najčešće pretvori u skandal.

Izvor:

Autor:

Bernard Tomić, 'Spavaća soba' i 'Španska mušica'
Photo by Michael Dodge/Getty Images

Ovoga puta su za pažnju svetske javnosti zaduženi njegovi drugovi, koji su optuženi da su devojci ubacili psihoaktivni medikament na Zapadu poznat kao 'Droga za silovanje' (Rape drug), a kod nas kao 'Španska mušica', posle čega je ona završila u bolnici.

Kako prenose mediji u Melburnu, roditelji dvadesetjednogodišnje Pejdž Mekarti saopštili su da je njihova ćerka dobro, da će uskoro biti puštena da se leči kod kuće, ali i istakli da su sigurni da su joj Bernardovi prijatelji dali nekakav opijat.

Vlasnici kluba takođe su se oglasili, dok štampa piše i da je Mekarti noć provela u privatnom separeu kluba na Zlatnoj obali, zajedno sa teniserom i njegovom pratnjom.

"Svesni smo priča o potencijalnom incidentu koji se dogodio, i želimo da istaknemo da smo duboko zabrinuti, shvatajući ozbiljnost situacije. Ali smo i, isto tako, pregledali snimke na kojima se nalazi gospođica Mekarti i nema ni indicija da je neko mogao nešto da joj ubaci u piće", navodi se u saopštenju noćog kluba pod imenom 'Spavaća soba'.

Slučaj je predat policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

19 h

U fokusu

Vidi sve