Nova vest
Tenis

Četvrtak, 08.02.2018.

10:57

"Asiks" o saradnji s Novakom: Dao nam je šansu…

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pred početak nove sezone postao je zaštitno lice japanske kompanije "Asiks".

Izvor: B92

Autor:B92

Photo by Darrian Traynor/Getty Images

Đoković je napustio "Adidas", ali još nisu poznati detalji ugovora sa novim proizvođačem, samo želja da se dodatno napreduje in a tom polju.

Dizajnerska agencija "Grin rum" (Green Room) iz Amsterdama, inače vodeća u ovoj oblasti za kompaniju "Asiks", razvila je potpuno nov način predstavljanja, plasiranja i prodaje svojih proizvoda, u saradnji sa samim Đokovićem.

On je postao deo kampanje "I MOVE ME" u kojoj učestvuju i mnoge poznate ličnosti, a kreativni direktor agencije Pol Silkoks istakao je koliko je velika stvar što je jedan takav sportista maneken baš "Asiksa".

"Energija i profila Novaka Đokovića bili su idealni za svež i energičan pravac našeg brenda. Pozitivnost kojom je doprineo kampanji dala nam je šansu da stvarno napravimo veliki iskorak na startu nove godine za 'Asiks'. To je sjajan novi proizvod za sezonu koja sledi", rekao je Silkoks.

Srpski igrač otkrio nam je na nedavno završenom Australijan openu kako je došlo do saradnje.

"Veliki korak za mene, morao sam da budem 100% siguran da želim da promenim patike pre nego što sam to zapravo uradio. Znao sam da, ako postoji prilika za tako nešto, onda je to sada kada sam imao šest meseci pauze. Tehničko osoblje japanske kompanije ‘Asiks’ je dolazilo nekoliko puta u Monte Karlo gde sam trenirao, radili smo dosta na patici – fokus je bio na dimenzijama, detaljima i specifikacijama koje su prilagođene meni i mom stilu kretnje i proklizavanja. Zadovoljan sam, stvarno jesam, imao sam mnogo vremena da treniram u njima", otkrio je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve