Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 18.12.2017.

12:15

"Džoker je potreban tenisu"

Novak Đoković je inteligentan, duhovit, zabavan, šarmantan i veliki je džentlmen, i kao takav je potreban tenisu.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Youtube screenshot

Ovaj zaključak izveli su novinari magazine "Tennis world" u tekstu pod nazivom "Novak Đoković – poslednji zabavni momak tenisa".

U tekstu se navodi da novak tečno govori 5 jezika – srpski, engleski, italijanski, francuski i Nemački, ali da mu nije strano ni da se našali.

"Džon Mekinro, Džimi Konors i Anri Lekont bili su nosioci te preko potrebne aure pre mnogo godina, ali budimo iskreni, do pojave Novaka Đokovića, dugo vremena to šaljivo mesto niko nije zagolicao. Idite na ‘Jutjub’ i videćete brojne video klipove koji pokazuju ne samo to da ume da se šali na tuđ račun, već i da je pravi šampion u zabavi, a istovremeno i veliki džentlmen", navodi se u tekstu.

Svi se dobro sećamo imitacija najvećih rivala, zanimljivih reklama i duhovitih opaski na terenu i van njega.

"Postoji tanka linija između života punog slave i uspeha, i normalnog života. Ovaj momak probija tu granicu i uspeva da spoji ta dva segmenta u koherentnu masu".

Ono što ga odvaja jeste njegova spontanost.

"Serbinator, za razliku od pravog komičara, neće reći da je u pitanju šala kako bi vam se dopala. Đoković je neko ko samo pomisli nešto zabavno i želi da podeli sa vama. To je ono što Novaka Đokovića, ‘Džokera’, čini čovekom".

Za kraj, "Tennis world" je poželeo uspešan povratak najboljeg srpskog sportiste.

"Novak je potreban tenisu, želimo da kapu šaljivdžije nosi koliko on bude želeo, dok njegovi navijači takođe imaju želju da se vrati na prvo mesto i igra dugo, dugo vremena", zaključuje se u tekstu.

Za to vreme, Đoković se potrudio da opravda nadimak, snimivši zanimljivu video Novogodišnju čestitku, pošto peva poznatu pesmu zajedno sa trenerom Radekom Šćepanekom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d