Nova vest
Tenis

Četvrtak, 15.06.2017.

10:59

Mari se predao: Znam da ću izgubiti prvo mesto

Prvi reket sveta Endi Mari dao je jednu veoma iskrenu i razumnu izjavu novinarima u Velikoj Britaniji.

Izvor: PT

Autor: PT

Mari se predao: Znam da ću izgubiti prvo mesto
Getty Images

"Najverovatnije ću izgbuti prvo mesto. Ukoliko želite da budete na samom vrhu, ne smete da imate periode od tri meseca lošeg tenisa, kao što sam ja imao pre Rolan Garosa", rekao je Mari.

Takođe, Škot je rekao da neće ići na pobedu na Vimldonu zbog poena, već zbog ličnog cilja.

"Znam da će se to verovatno desiti i potpuno mi je to uredu. Ne želim da osvojim VImldon zbog poena, već zbog mog ličnog cilja", kazao je Mari.

U prethodnih nekoliko meseci, Mari je prvi na ATP listi samo zbog promenljive igre Novaka Đokovića, onda uopšte neigranja Rodžera Federera, dok se Rafa ozbiljno primako i preti da postane svetski broj 1.

Posle lošeg prvog dela sezone, Endija sad očekuje sezona na travi, a prvi turnir na kojem će nastupati je Kvins.

"Još uvek sam daleko od onoga gde želim da budem, tako da se vraćam treningu i igranju u što bržem vremenskom periodu", istakao je Škot.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

15 h

U fokusu

Vidi sve