Nova vest
Tenis

Subota, 15.04.2017.

14:31

Mari: Federer može do 19. GS na Rolan Garosu

Najbolji teniser sveta Endi Mari smatra da Rodžer Federer može da osvoji svoj 19. Gren slem trofej već na Rolan Garosu ove godine.

Izvor: M LJ

Autor:M LJ

Mari: Federer može do 19. GS na Rolan Garosu

Federer će "preskočiti" sve veće turnire koji prethode drugom Gren slemu sezone, na pariskoj šljaci.

Mari kaže da to nije problem ako Federer bude igrao kao što je igrao na Australijan openu i na turnirima do sada.

"Ako bude igrao kao što je igrao na početku sezone, definitivno može da pobedi. Za njega neće biti lako da igra na Gren slem turniru bez ijednog meča na toj podlozi, ali je u Australiji već pokazao da se oseća dobro i kada ne igra mnogo mečeva. Videćemo", rekao je Mari.

Rolan Garos počinje 28. maja, a prethode mu tri mastersa: Monte Karlo koji startuje od ponedeljka, te Madrid i Rim u dve uzastopne nedelje počev od 7. maja.

Federer i Mari su početkom ove nedelje igrali igrali u humanitarnom egzibicionom Meču za Afriku, kada je Švajcarac slavio sa 2-0 u setovima, 7:6, 6:3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

17 h

U fokusu

Vidi sve