Nova vest
Tenis

Sreda, 30.11.2016.

21:10

I "Lakost" želi Đokovića?

Kako prenose francuski mediji, još jedan svetski gigant u proizvodnji odeće želi da bude glavni sponzor Novaku Đokoviću, kompanija "Lakost" (Lacoste).

Izvor: AK

Autor: AK

I
Foto: Getty images

Đokoviću sledećeg leta ističe ugovor sa japanskim "Juniklom" (Uniqlo), pa se najveće svetske firme bore za njegov potpis.

Proteklih dana se spekulisalo o lideru u ovom segmentu američkim "Najkijem" (Nike), ali se u igru uključuju i najpoznatiji "aligator".

Kompanija "Lakost" je osnovana 1933. godine od strane tenisera Renea Lakosta (američki mediji ga prozvali "Aligator" otud i logo) i Andrea Giljera, a proizvodi odeću, obuću i parfeme.

Godišnji prihod ove firme je oko 500 miliona evra, od tenisera i teniserki sponzoriše Eduara Rože-Vaselina, Federika Delbonisa, Pabla Kuevasa, Nikolu Maua, Žilijena Benetoa, Dominiku Cibulkovu, Jelenu Vesninu, Kristinu Mekhejl, Alberta Ramosa, Giljerma Garsija-Lopesa, Benou Pera, Roberta Bautistu Aguta, te turnire među kojima su Masters u Majamiju, Završni masters u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve