Nova vest
Tenis

Petak, 22.04.2016.

16:47

Akcija "Sportom protiv nasilja" u Beogradu

Akcija “Sportom protiv nasilja” nastavlja da širi sportski duh i zdrav način života.

Izvor: B92

Autor:B92

Akcija

Ova akcija je napravljena u organizaciji NIS-a, TSS, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva omladine i sporta,

Preko 400 mališana Osnovne škole „Milan Rakić“ sa Novog Beograda, kroz zabavu i druženje, uz pomoć stručnih trenera, imalo je priliku da nauči prve korake tenisa. Ovom prilikom akciju je podržala i mlada NIS Fed Kup reprezentativka Srbije Nina Stojanović, koja je zajedno sa mališanima odigrala pravi teniski meč.

Svim učesnicima ovog mini teniskog spektakla, uručene su i specijalne medalje i diplome u znak zahvalnosti na podršci i fer pleju. Kompanija NIS kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a, se na ovaj način aktivno uključila u promociju zdravog načina života i u animiranje mladih talenata u okviru svoje korporativne strategije „Budućnost na delu“.

„Sportom protiv nasilja“ sprovodi se već treću godinu za redom, i do sada je kroz tenis sportske vrednosti steklo preko 20.000 mališana širom Srbije, a teniski karavan nastaviće da obilazi gradove širom naše zemlje sve do decembra 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve